Ma sütöttem egy kis habos fánkot, és láss csodát, szalagos lett és még a mélyedés is sikerült !
Két napja pedig töltött pizzát sütöttem /Calzone/, nagyon finom lett. Egy kis paradicsomos darált hússal töltöttem, és persze sok sajttal beszórtam.
Mivel maradt egy kis tészta, csináltam egy tepsi sós lepényt is, mangalica szalonnával és olivabogyóval.
Mostanában nagyon rákaptunk az olivára, mindenhez jó!
És ez a múlt heti ostoros kalácsom, ami soknak bizonyult, ketten nem ettük meg a három szálat, ezért elajándékoztam. Mondanom sem kell, mennyire örültek neki.
Sose tudtam, mért kell a kakaós-cukros péphez maizénás/kukorica liszt/ -tejes pép...aztán valaki felvilágosított, hogy ettől nem folyik ki a töltelék. Valóban benne maradt, és olyan krémesen finom volt.
Utolsó kommentek