.
Tavasszal ültettem pár bokor chili paprikát...csupán ha szükségem van némi erősre, veszek le belőle, s ezzel ízesítek. De a pár bokron rengeteg termett.
Gondoltam felfűzöm, és a piros füzérrel díszitem a konyhát is...de nem. Tavaly felfűztem a cseresznyepaprikát, és télen már poros volt , nem tetszett ez a mószer. Megszárítottam egy adagot, és papírdobozban tárolva fogom tartani.
Viszont az első szedést egy ujabb paprika özön követte, és szedtem ismét róla egy kicsi ládával. Akkor találtam mclub blogjában egy különös receptet. A neve Pindjur.
Gondoltam kipróbálom. Már meg is csináltam a múlt héten, igaz az enyém nem úgy néz ki az üvegben , mint az övé, mert én egyben hagytam a 2-3 cm-es paprikákat, s úgy raktam az üvegbe, de talán pont olyan méregerős lett, mint neki.
Köszönöm itt is a receptet, mclub....s aki nagyon szereti az extra erős dolgokat, és van kedve ilyent készíteni, itt megtalálja a receptet.
/Az üvegben lévőt még nem fotóztam, de hamarosan megmutatom...addig össze érik egy kicsit/
Utolsó kommentek