Rakott krumplikása ...az eredeti neve...
A recept szerint jó sűrű krumplikását készítünk...de mi krumplipürével csináltuk...
Egy serpenyőben pirittunk meg egy jó nagy , apróra vágott hagymát, kis kolbásszal, szalonnával, amelyik éppen akad...
...majd rétegezzük a tepsiben a hozzávalókat...
krumplikása, rá a sült hagymás egyveleg, vékonyan elég, majd tejföl és reszelt sajt...
rá mégegyszer ugyanez ...a tetejére a sok sajt kerül, majd megsütjük...addig, míg a sajt jó piros nem lesz...
...így nézett ki sütés előtt...
...valódi vörösbabos csilivel fogyasztottuk...volt hozzá savanyú uborka, és egyéb savanyúság...
megjegyzem, ha krumplikásával csináltuk volna, szerinem kicsit keményebb állagú lett volna...
...de így, pürés formában is nagyon finom volt az íze...ezt magában , kis kenyérrel is lehet fogyasztani...:)
...egy szikra se maradt...muszály lesz megismételni...:)
Utolsó kommentek